Je huisapotheker
is er voor jou

Bij de Zorgplek tref je meer dan een apotheker. We willen jouw zorgcoach zijn. Zo heb je altijd een luisterend oor dat je bijstaat met raad en daad. Laagdrempelige en toegankelijke zorg bieden: daar staan we voor. Onze slogan ‘Wij kennen elkaar’ maakt dat meer dan duidelijk.

Patiënt
centraal

De tijd dat een apotheker zich beperkte tot het afleveren van geneesmiddelen ligt ver achter ons. Bij de Zorgplek vind je een warme huisapotheker die van vele markten thuis is:

  • adviseren en werken aan preventie
  • inzetten op diepgaande kennis van de medicijnen op de markt
  • opmaken en opvolgen van je medicatieschema
  • klaarmaken van magistrale bereidingen en eigen huisbereidingen
  • instaan voor thuiszorgmateriaal zoals rolstoelen, rollators en ziekenhuisbedden

Kom je langs in een van de apotheken van de Zorgplek? Dan geniet je van verzorging én ontzorging! Net zoals de huisarts een belangrijke rol speelt in de eerstelijnszorg, willen wij als huisapotheker een waardevolle tandem vormen met de andere zorgverleners om zo iedere patiënt de allerbeste zorgen te garanderen.

Werken bij
de Zorgplek

Het is onze ambitie om de copiloot te worden van iedere patiënt die een van onze apotheken bezoekt. Om die rol waar te maken, hebben we nood aan zorgzame medewerkers met vleugels.

Voel jij je geroepen om ons team te versterken en ben je een communicatief en constructief ingesteld persoon die energie haalt uit patiëntencontact? Dan zijn we op zoek naar jou! We willen een netwerk uitbouwen van betrouwbare zorgcoaches die een helpende hand reiken naar iedere patiënt.

Iets voor jou? Laat van je horen en bezorg ons snel jouw sollicitatie via het contactormulier.

Contacteer ons
Kom langs bij de Zorgplek

Wees welkom in elk van onze apotheken in Wijgmaal voor gezondheidszorg op jouw maat!

Wijgmaal Dorp
Meer info
Wijgmaal Brug
Meer info