Je apotheek als ankerpunt voor thuiszorg 

Vandaag vind je bij je huisapotheker om de hoek een hele reeks thuiszorgmaterialen. Dichtbij en superhandig.

Thuiszorgdiensten om de hoek

Op sommige momenten in je leven duiken er wel eens onvoorziene moeilijkheden op. Na een kwalijke val heb je nood aan een paar krukken of een rolstoel. Minder onverwacht is een bevalling waarna vele moeders nood hebben aan een degelijk afkolfapparaat om moedermelk in de beste omstandigheden te kunnen afkolven. Al deze zaken hebben één ding gemeen: je hebt snel behoefte aan een betrouwbare thuiszorgservice die jou de nodige thuiszorgmaterialen ter beschikking stelt met de noodzakelijke informatie. Ook dan speelt je huisapotheker een belangrijke rol.

 

Want behalve voor gericht advies en de aankoop van medicatie en huidverzorgingsproducten, is je huisapotheker ook een eerstelijnsaanspreekpunt voor thuiszorgmateriaal. 

Je vindt er een hele reeks hulpmiddelen en krijgt er de juiste informatie bij. En dat allemaal bij jou in de buurt.

 

Thuiszorgdiensten met kennis van zaken

Vaak overkomt je op een onverwacht moment een ongeluk waardoor je snel aangewezen bent op thuiszorgmaterialen zoals een ziekenhuisbed of rolstoel. Dan is het fijn als je bij de apotheker om de hoek terechtkunt met al je vragen en bezorgdheden. Met je apotheker heb je vaak al een vertrouwensband en op momenten waarop je snel hulp nodig hebt, is het goed dat je die begeleiding dan ook dichtbij huis vindt.

Ontdek de thuiszorgdiensten van de Zorgplek

Bij de Zorgplek kun je behalve voor professioneel gezondheidsadvies en medicatie ook terecht voor aangepaste thuiszorgmaterialen. Je huisapotheker begeleidt je bij de selectie van thuiszorgmateriaal en zorgt ervoor dat je de nodige hulpmiddelen snel kunt afhalen in de apotheek bij jou in de buurt. Op onze website kan je al heel wat thuiszorgmateriaal bekijken. Dit kan je zo gewenst onmiddellijk huren of aankopen.

 

Wil je meer weten over de thuiszorgdiensten die de Zorgplek aanbiedt? Stel ons dan gerust al je vragen. Onze medewerkers beantwoorden ze met de glimlach.

 

Wil je meer weten over de thuiszorgdiensten die de zorgplek aanbiedt? Stel ons dan gerust al je vragen[nmg | Dav1] . Onze medewerkers beantwoorden ze met de glimlach.


 [nmg | Dav1]Link naar contactpagina

Advies
+
Eerste hulp bij vervelende beestjes: vlooien en teken
Lees meer >
+
5 tips om de examens goed door te komen
Lees meer >
+
Hoe vitamine D je door de winter helpt
Lees meer >
Bekijk alle artikels
Kom langs bij de Zorgplek

Wees welkom in elk van onze apotheken in Wijgmaal voor gezondheidszorg op jouw maat!

Wijgmaal Dorp
Meer info
Wijgmaal Brug
Meer info