Kwalitatief advies van je huisapotheker

Een apotheek in de buurt is meer dan een handigheid. Je huisapotheker vormt een tandem met de andere zorgverleners om jou de beste medische zorgen te garanderen. In deze blog ontdek je het belang van zo’n huisapotheker.

Je huisapotheker is er voor je

Een huisapotheker is meer dan een ‘pillenleverancier’. Dankzij de nabijheid van de apotheek spring je snel binnen voor de nodige medicatie en gericht advies bij het gebruik ervan. Zo wordt je huisapotheker alsmaar bekender met jouw situatie en kun je bij hem of haar terecht met elke vraag en bezorgdheid die je hebt. En die vragen gaan vaak verder dan het strikt medische. Heb je vragen over andere, meer algemene gezondheidstopics zoals hooikoorts of rugklachten? Of zoek je naar kwalitatieve huidverzorgingsproducten? Ook dan staat je huisapotheker graag voor je klaar. Wist je trouwens dat je bij hem of haar ook terechtkunt voor het ontlenen van thuiszorgmateriaal? En dat allemaal op jouw maat én vlak in de buurt.

Een huisapotheker is meer dan een ‘pillenleverancier’.

Je huisapotheker volgt medicatieschema op

Wie een aantal geneesmiddelen of voedingssupplementen neemt, moet goed opletten om het overzicht te bewaren. Ook daarin speelt de huisapotheker een belangrijke rol. Hij of zij volgt je medicatieschema mee voor je op. Bij twijfel neemt je huisapotheker ook contact op met je arts. Op die manier kun je altijd teruggrijpen naar een reddingsboei in je buurt. Je huisapotheker is ook mee met de nieuwste technologie. Ken je Farmad Online al? Dankzij die app kun je op een handige manier je medicatieschema bewaren en op elk moment raadplegen – ook wanneer je op je vakantiebestemming vertoeft bijvoorbeeld. Bovendien kun je via deze app ook eenvoudig medicatie en andere producten bestellen bij je huisapotheker. Deze zet ze dan voor jou opzij zodat jij het kunt ophalen wanneer het je past.

Je huisapotheker vormt een tandem met de andere zorgverleners om jou de beste medische zorgen te garanderen.

Vertrouw op je huisapotheker van de Zorgplek

Bij de Zorgplek vind je een huisapotheker met kennis van zaken en een passie voor iedereen die nood heeft aan degelijke gezondheidsinformatie en medicatie of andere gezondheidszorg. Ontdek de voordelen van een huisapotheker zelf en kom langs in een van onze apotheken voor een uitgebouwde zorg op vele verschillende vlakken.

 

Ook op zoek naar een huisapotheker? Kom dan snel langs bij de Zorgplek!

Advies
+
5 tips om de examens goed door te komen
Lees meer >
+
Hoe vitamine D je door de winter helpt
Lees meer >
+
Hoe laat ik mijn kind een geneesmiddel nemen?
Lees meer >
Bekijk alle artikels
Kom langs bij de Zorgplek

Wees welkom in elk van onze apotheken in Wijgmaal voor gezondheidszorg op jouw maat!

Wijgmaal Dorp
Meer info
Wijgmaal Brug
Meer info