De zorgplek, jouw apotheek in de buurt

Een apotheek in de buurt is en blijft een troef. Niet alleen de patiënten varen er wel bij, maar ook voor de apotheker zelf is de voldoening van een nabijheidsservice groot. Daarvan is dit verhaal van apotheker Ineke het beste bewijs.

Apotheek in de buurt = vaste waarde

“In al die jaren dat ik hier aan de slag ben als apotheker veranderde er heel wat”, begint Ineke haar verhaal. “Destijds was het nog heel gewoon dat je heel wat handelszaken en faciliteiten had in het eigen dorp. Vandaag is dat geen evidentie meer. Denk maar aan bank- en postkantoren die alsmaar vaker uit onze dorpscentra verdwijnen. We kiezen ervoor om in de nabijheid van onze patiënten te zijn en voor hen een eerste aanspreekpunt te vormen als apotheek in de buurt, in tandem met de andere zorgverleners. Ik noem mezelf dan ook graag huisapotheker. En ik merk dat vele patiënten me ook beschouwen als een baken van vertrouwen bij hen om de hoek.”

Zo vind je in elke apotheek in de buurt het gepaste gezondheidsadvies.

Apotheek in de buurt = polyvalent

“De tijd dat een apotheker alleen maar doosjes verkocht, ligt ver achter ons. Vandaag zijn we een centraal adviespunt voor veel meer dan alleen geneesmiddelen. Zo vind je in elke apotheek in de buurt het gepaste gezondheidsadvies. Bovendien adviseren we je ook graag bij de aankoop van voedingssupplementen, verzorgingsproducten of thuiszorgmateriaal.

Als apotheek in de buurt hechten we ook bijzonder veel belang aan een goede service voor iedere patiƫnt.

Apotheek in de buurt = ontzorging

“Als apotheek in de buurt hechten we ook bijzonder veel belang aan een goede service voor iedere patiënt. Zo kun je bij elke apotheek van de zorgplek de nodige thuiszorgmaterialen ontlenen. Wat zeker handig is wanneer je moet revalideren na een ziekenhuisverblijf of wanneer je graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil blijven wonen. Daarnaast gebruiken we ook onlinetools om onze patiënten het leven makkelijk te maken. Via de app Farmad Online bestel je vanuit je zetel de producten die je nodig hebt. Wij zorgen er daarna voor dat ze netjes voor je klaarstaan in de apotheek. Zo hoef je ze alleen nog even af te halen wanneer het jou past.

Kom naar jouw apotheek in de buurt

Zoek je naar compleet gezondheidsadvies en wil je graag vlakbij huis of werk terechtkunnen? Dan is een apotheek van de zorgplek jouw veilige haven in de buurt

 

Maak snel kennis met alle diensten van jouw apotheek in de buurt!

Advies
+
Tips om huidkanker te voorkomen
Lees meer >
+
Goede voornemens: stoppen met roken
Lees meer >
+
Wat moet er in jouw reisapotheek?
Lees meer >
Bekijk alle artikels
Kom langs bij de zorgplek

Wees welkom in elk van onze apotheken in Wijgmaal voor gezondheidszorg op jouw maat!

Wijgmaal Dorp
Meer info
Wijgmaal Brug
Meer info
Herfstbooster van de Zorgplek
-->